Energie Coöperatie Sittard-Geleen
 


Duurzame en betaalbare energie voor Sittard-Geleen

ECSG is een coöperatieve vereniging (opgericht op 20 september 2013) van inwoners uit de regio Sittard-Geleen, die samen over betaalbare, eigen en duurzame energie willen beschikken. Door zelf de energie te regelen hebben we weer invloed op de eigen rekening, welke energiebronnen we gebruiken en hoe we eventuele winsten kunnen inzetten om onze eigen leefomgeving te verbeteren. 

Energie kunnen we inkopen of zelf opwekken. Door zelf energie op te wekken kunnen we er voor zorgen, dat onze regio Sittard-Geleen in de toekomst meer energie neutraal wordt. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom als lid. Het maakt niet uit of u huurt of een eigen woning hebt.  

Wilt u ook meedoen om voor u zelf en voor ons samen betaalbare, eigen en duurzame energie in de regio Sittard-Geleen te realiseren? Meldt u dan nu aan. U wordt dan lid en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast kunt u als lid gebruik maken van alle diensten (zoals onze energiekoffers) en adviezen die de Energie Coöperatie Sittard-Geleen aanbiedt.